Veilig betalen

Snelle levering

Bel voor depanage ter plaatse

RIJWERKONDERDELEN & RUBBEREN RUPSEN VOOR RUPSMACHINES

Als specialist in het rijwerk, bieden wij een compleet gamma aan rijwerkonderdelen & rubberen rupsen passend op de meeste types machines zoals : bulldozers, graafmachines, steenbrekers, zeefmachines, asfalteermachines, … Ons aanbod rijwerkonderdelen & rubber tracks is geschikt om te functioneren met de gekende merken zoals o.a. Caterpillar, Hitachi, Komatsu, Kobelco, New-Holland, Terex, Keestrack, Gipo, …

Rijwerkonderdelen en rubberen rupsen: een ruime voorraad

Te Gent beschikken wij over een ruim magazijn voor de opslag van rijwerken. Zodoende laat de grote voorraad rijwerkonderdelen & rubberen rupsen ons toe om snel in te spelen op de noden van de klant. Hierbij staat een sterk team centraal die waakt over de voorraadbeheer van zo’n 20000 artikels. Bovendien zijn onze magazijniers dagdagelijks bezig met het inpakken van rijwerkonderdelen opdat deze tijdig naar de eindklant kunnen verscheept worden.

Rekken in een magazijn die gevuld zijn met rijwerkonderdelen & rubberen rupsen.
Magazijn met opslag van rijwerken en kettingen
Rekken gevuld met onderrollen voor rijwerken van graafmachines

Eerste hulp bij kettingbreuken

U bent met uw graafmachine aan het werk en net dan breekt een pin of een schakel van het rijwerk ? Onze rijwerkrevisies gaan niet alleen door in onze werkplaats, maar kunnen ook uitgevoerd worden op locatie bij u op de werf. Voor dringende reparaties, neem onmiddellijk contact op met ons.

een technieker werkt aan een rijwerk op locatie bij een aannemer tijdens een depannage.

Rijwerk identificatie

Het opmaken van een offerte voor rijwerkonderdelen & rubberen rupsen of voor een rijwerkrevisie is slechts een fractie van het complete verkoopproces. Om er voor te zorgen dat het juiste rijwerkonderdeel wordt aangeboden, is jarenlang onderzoek aan voorafgegaan! 

Wij zijn reeds 60 jaar actief op de markt van de rijwerken en rijwerkrevisies, waardoor we vandaag kunnen terugvallen op een enorme gedegen kennis. Wij beschikken immers over een uitgebreide database, waarin de meeste samenstellingen van rijwerken voorkomen. Op deze manier is een snelle levering van het juiste rijwerkonderdeel steeds gegarandeerd.

Technische tekening van een sprocket waarop de afmetingen getoond worden.

Neem contact op

Contacteer ons vandaag indien u meer wenst te weten over onze rijwerkonderdelen !