Veilig betalen

Snelle levering

Bel voor depanage ter plaatse

Onderwagen met rijwerk van een kraan waarop ook de bovenrollen te zien zijn.

Bovenrollen

Dankzij de aanwezigheid van hoogwaardige componenten zoals seal-groups, bussen, olie… en een diepe warmtebehandeling, zijn al onze bovenrollen uitermate geschikt om uw rijwerk te dienen zelfs in de meest extreme omstandigheden. Wij leveren bovenrollen voor alle merken graafmachines en bulldozers. Contacteer ons vandaag en ontdek ons breed gamma!

  • {{ item }}
Prev {{getCount(count)}} Next

Please select brand!

Please Select Model!

No result found!

een bovenrol met as

Bovenrol met as

De meeste rijwerken van graafmachines en bulldozers worden uitgerust met een bovenrol met as. Hierbij wordt de as van de bovenrol vastgeklemd in een beugel die dan weer op zijn beurt vastgelast zit aan het chassis.  om de as vast te kunnen klemmen , zijn er doorgaans 1 of 2 bouten aanwezig in de beugel die er voor zorgen dat de beugel meer of minder gesloten kan worden.

Bovenrol met steun galet superieur avec support

Bovenrol met steun

Sommige rijwerken van graafmachines zijn voorzien van bovenrollen met een steun. M.a.w. de rol wordt van fabriek uit met een voorgemonteerde steun geleverd.

In de steun zijn 2 of 4 boutgaten voorzien. De bovenrol kan eenvoudigweg vervangen worden door het losdraaien van de 2 of 4 verticaal gemonteerde bouten die de steun aan de machine houden.

Bovenrol zonder flens

De bovenrollen zonder flens zijn doorgaans terug te vinden op mini-graafmachines. Deze bovenrollen worden gekenmerkt door hun cylindrische vorm, vanwege de afwezigheid van een flens.

Dit type bovenrol wordt aan het rijwerk bevestigd door het montage van de as in een beugel die gelast is aan het chassis van de graafmachine.